Ušli smo u drugi krug izbora, u županiji gdje se to godinama nije dogodilo!

GariDalje

Drage Riječanke i Riječani, drage Goranke i Gorani, drage Primorke i Primorci, drage moje otočanke i otočani, ušli smo u drugi krug izbora, u županiji gdje se to godinama nije dogodilo. To nam daje motivacije za dalje, budi nam nadu da smo uspjeli prenijeti poruke građanima i da su mnogi prepoznali kvalitetu našeg programa i iskrenu želju za pravim, kvalitetnim promjenama. Nedostaje nam korak da promijenimo budućnost županije u vremenima punim zahtijeva i izazova.

Građani Primorsko-goranske županije prepoznali su naš neumorni rad i trud, našu iznimnu volju i želju da ovaj prekrasni dio Hrvatske učinimo još boljim mjestom za život svih nas i naših obitelji. Vodili smo izrazito pozitivnu, uljuđenu kampanju i tako ćemo nastaviti do kraja. Za nas ne postoje politički neprijatelji nego protivnici koje želimo pobijediti boljim programom i idejama, a ne prepucavanjem i podmetanjima.

Ovom prigodom posebno se obraćam biračima onih kandidata koji nisu ušli u drugi krug. U ovoj utakmici nema poraženih, jer pobjeda predstavlja samo bogatiju i prosperitetniju Primorsko-goransku županiju. To je interes svih nas i ja ću biti i vaš župan.

Uz veliku zahvalu onima koji su definirali svoju želju za novom županijom na jučerašnjem glasovanju, želim se obratiti i onim građanima koji su još u dilemi, nesigurni ili neodlučni. Možda će u vremenu koje imamo pred sobom uočiti vrijednosti konkretnih rješenja dugogodišnjih problema u našoj županiji koje mi nudimo, načina na koji se mogu znanjem, iskustvom, usklađenim i promišljenim djelovanjem prevladati i dobiti obećani rezultati